Natiunea MMA

Golden Glory achizitioneaza promotia rivala It's Showtime
01/07/2012

O veste total neasteptata a facut furori in lume kickboxului international.

Glory Sports International, compania mama a organizatiei olandeze Golden Glory a cumparat promotia rivala It's Showtime.

Ca rezultat direct al acestei achizitii, toti luptatorii aflati in acest moment sub contract cu ITS urmeaza sa concureze de acum incolo in galele puse in scena sub bannerul GLORY.

"Prin achizitia It's Showtime, GLORY a devenit cea mai importanta liga de kickbox din lume. Asta e ceea ce si-au dorit fanii, iar noi le-am indeplinit dorinta. GLORY va anunta in curand o noua serie de evenimente si un nou format de turneu pentru restul anului si pentru 2013" a declarat directorul GSI, Marcus Luer. "Matchmakingul pe care il putem face acum este unul de vis, iar fanii vor avea ocazia sa vada cele mai frumoase lupte posibile la toate clasele de greutate. Schimbam intreaga demografie a acestui sport la nivel mondial."

O implicatie majora care trebuie vazuta in viitorul apropiat este relatia dintre K-1 si GLORY. Pana acum, K-1 Global avea un parteneriat cu It's Showtime, dar acum toti luptatorii ITS sunt ai GLORY, iar aceasta din urma nu a acceptat in trecut ca sportivii pe care ii are sub contract sa concureze in galele K-1.

Marea majoritate a luptatorilor de top din lume sunt acum sub umbrela GLORY, iar toti cei care iubesc acest sport pot ajunge sa vada cateva lupte extrem de asteptate, ca Badr Hari vs Semmy Schilt 3, Daniel Ghita vs Badr Hari sau Semmy Schilt vs Daniel Ghita 2.

Asteptam cu mare nerabdare anunturile legate de planurile de viitor ale Glory Sports International.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA