Natiunea MMA

Gokhan Saki lupta cu Carter Williams pe 26 in gala Glory din Suedia
07/05/2012

GLORY pune in scena o gala foarte ampla, pe 26 mai, in Stockholm, Suedia, cu "First 16" din turneul categoriei 70kg, si cateva superfighturi importante. Un luptator care se stia de ceva vreme ca va aparea pe acest fight-card era Gokhan Saki. El nu avea insa un adversar desemnat oficial.

In cele din urma, numele adevarsarului sa a devenit cunoscut. Carter Williams, un veteran al kickboxului american si international va urca in ring impotriva turcului. Desi nu e un oponent de top, Saki are astfel ocazia sa mentina ocupat si sa revina la victorie dupa infrangerea suferita in fata lui Badr Hari pe 28 ianuarie. E foarte posibil ca el sa intre si in turneul categoriei grele a GLORY, care va debuta mai tarziu in acest an, si e de asteptat ca oponentii sai de acolo sa fie la un cu totul alt nivel.

Desi lupta parca dintotdeauna, Carter Williams are doar 32 de ani. Ultimii ani nu au fost insa foarte buni pentru el, fiind invins de mai multe ori in 2010 si 2011. Anul trecut el a reusit o victorie in fata lui Marian Iordan intr-un fight-card SuperKombat.

Gala din 26 mai a GLORY are loc cu 24 de ore inaintea unui alt eveniment foarte important pentru kickboxul mondial, K-1 Rise 2012 in Madrid, si in aceeasi zi cu gala de MMA organizata de EFC la Tirgu Mures.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA