Natiunea MMA

Gokan Saki, adversarul lui Ghita din K-1 WGP Finals, isi face debutul in MMA anul viitor
10/11/2010

www.cagepotatoe.com

Daca esti fan MMA si inca nu cunosti numele de Gokan Saki, de anul viitor lucrul asta se va schimba.

Talentatul luptator al K-1, membru al echipei Golden Glory, urmeaza sa isi faca debul in artele martiale mixte anul viitor, conform declaratiei antrenorului sau Martin de Jong. Se pare ca luptatorul turc inca nu s-a decis in care promotiei isi va face debutul.

Saki, care l-a invins pe Melvin Manhoef prin TKO in luna mai, urmeaza sa fie adversarul romanului Daniel Ghita in cadrul galei finale a K-1 World Grand Prix din luna decembrie, si e creditat cu destule sanse la castigarea titlului suprem in promotia japoneza. DIn acest motiv si nu numai, suntem siguri ca el nu va avea probleme in a primi oferte din partea organizatiilor de MMA.

United Glory este proprietatea fondatorilor Golden Glory, si locul cel mai probabil unde Saki va incepe sa lupte in MMA. Avand in vedere ca doi dintre colegii sai, Marloes Coenen si Alistair Overeem lupta in Strikeforce, nu va trece mult pana ce el isi va face aparitia si pe continentul nord-american.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA