Natiunea MMA

Glover Teixeira vs Ryan Bader, Main eventul galei UFC on Fox Sports 1 din 4 septembrie
27/06/2013O confruntare intre Glover Teixeira si Ryan Bader, ambii de la categoria semigrea, va avea loc in cadrul UFC din 4 Septembrie, cea de-a treia aparitie a acestora pe Fox Sports 1.

Oficialii UFC au confirmat miercuri acest eveniment, dezvaluind ca fostul campion Strikeforce Ronaldo “Jacare” Souza se va confrunta cu fostul pretendent la titlul UFC Yushin Okami. De asemenea va mai fi o confrunatare la categoria musca intre Jussier da Silva si Joseph Benavidez.

Main cardul serii va fi ca o introducere pentru sezonul 18 al “The Ultimate Fighter”, unde Ronda Rousey si Miesha Tate vor fi antrenoare.

Initial Teixeira ar fi trebuit sa il infrunte pe Bader pe 25 Mai in cadrul UFC 160, dar “Darth” s-a retras din lupta datorita unor accidentari. In schimb, Teixeira l-a infruntat pe James Te Huna, castigand cu o strangulare aplicata acestuia in prima runda. Aceasta victorie a fost a 16-a consecutiva a lui, avand de asemenea victorii in Octogon asupra Kyle Kingsbury, Fabio Maldonado si Quinton Jackson.

Ultima lupta a lui Bader a fost in Ianuarie, cand l-a infrant pe Vladimir Matyushenko in doar 50 de secunde.  Inainte de infrangerea prin KO primita din partea lui Lyoto Machida din August, acesta l-a infrant pe Jason Brilz.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA