Natiunea MMA

Glover Teixeira primeste o sansa la titlul de la semi-grea daca il invinge pe Ryan Bader
06/08/2013Presedintele UFC nu a fost prezent la conferinta de presa de dupa UFC 163, dar cel care i-a luat locul, directorul de afaceri internationale al organizatiei americane Marshall Zelaznik, nici macar nu a clipit cand a raspuns la intrebarea cine va primi urmatoarea sansa de a lupta pentru titlul de la semi-grea.

Daca Glover Teixeira va reusi sa obtina victoria in fata lui Ryan Bader la UFC Fight Night, el va primi dreptul de a il provoca pe campionul categoriei semi-grele.

Teixeria va avea la activ nu mai putin de 19 victorii consecutive la intrarea in Octogon impotriva lui Bader, dintre care ultimele patru au avut loc in galele UFC.

Cu toate astea, s-a mai intamplat ca si in trecut altor sportivi (Lyoto Machida, dupa ce l-a trimis la somn pe acelasi Ryan Bader) sa le fie promisa sansa la titlu doar pentru a se vedea apoi dati deoparte pentru a le face loc lui Chael Sonnen sau Alexander Gustafsson.

Actualul detinator al titlului il va apara in fata lui Gustafsson la UFC 165, si a cerut chiar ca urmatorul sau oponent, daca isi pastreaza centura, sa fie Teixeira.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA