Natiunea MMA

Gladiatori de Baia Mare
05/12/2016  Academia Gladiators Baia Mare organizeaza sambata, 10 decembrie 2016, cu incepere de la ora 10, prima editie a cupei cu acelasi nume.
  Meciurile vor avea loc in sala proprie, situata pe strada Nufarului, numarul 14. Unica in Baia Mare, Sala Academiei Gladiators este dotata cu ring de box, spatiu pentru fitness si cross fit, dar are si cusca de MMA. Sportivii se antreneaza atat pentru MMA, muay thai, box thailandez, judo sau taekwondo, cat si pentru fitness sau cross fitness. De altfel, de-a lungul timpului, reprezentantii clubului baimarean au cucerit numeroase medalii pe plan intern si international.
  Presedintele “gladiatorilor”, Andrei Babocsi a declarat pentru www.natiuneaMMA.ro ca la start vor fi prezenti circa 50 de luptatori de la 5-6 cluburi din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud si Cluj. Avand in vedere ca este editia inaugurala, competitia va avea mai mult caracter amical.
  Castigatorii Cupei Gladiators vor fi rasplatiti cu premii, cupe si medalii.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA