Natiunea MMA

Giorgio Petrosyan vs Abraham Roqueni, in gala Yokkao Extreme din 21 ianuarie 2012
18/11/2011

Mult asteptatul fight-card al galei Yokkao Extreme din 2012, care ii avea pe tabel printre altii pe Buakaw por Pramuk vs Dzhabar Askerov, a primit inca o lupta de la cel mai inalt nivel mondial. Ultimul campion al K-1 MAX si probabil cel mai bun luptatori de 70kg din lume, Giorgio Petrosyan, il va intalni pe Abraham Roqueni, un sportiv care a castigat respectul multor fani si experti in ultimul timp.

Roqueni a avut un an 2011 foarte bun, el reusind victorii in fata lui Andy Souwer, Gago Drago sau Jose Barradas. Victoriile acestea i-au adus faima si i-au deschis calea spre cel mai inalt nivel de performanta, unde apar adesea oportunitati de genul galei Yokkao. Abraham e un sportiv foarte bun, si va fi cu siguranta o provocare pentru Giorgio. El va fi al doilea spaniol cu care lupta campionul, dupa ce in weekendul trecut a reusit sa il depaseasca pe Zeben Diaz in gala It's Showtime Tenerife.

Pe langa cele doua lupte mentionate pana acum, la Yokkao Extreme 2012 vor mai urca in ring Saenchai Sinbimuaythai, Sudsakorn sor Klinmee, Armen Petrosyan si Pajonsuk por Pramuk.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA