Natiunea MMA

Giorgio Petrosyan pune capat colaborarii cu promotia olandeza It's Showtime
11/01/2012

Anul 2012 nu a inceput prea bine pentru probabil cea mai puternica promotiei de lumea kickboxului profesionist, It's Showtime. Giorgio Petrosyan, multiplul campion al K-1 MAX, a pus capat contractului pe care il avea cu organizatia olandeza.

"Cred ca am avut destul rabdare" a declarat Giorgio pentru Kickradio.it. "Mi s-a garantat in mod repetat ca am sa fiu platit pentru prestatia mea. Au trecut 12 luni si nu s-a intamplat nimic. Raman dispus sa lupt in orice gala oferita de un organizator, dara limita sau restrictii."

In a doua jumatate a anului 2011 au aparut speculatii despre o oarecare tensiune aparuta intre Petrosyan si ITS, care se ocupa de managementul carierei sale internationale. Carlo di Blasi, promoterul galeilor Oktagon si Fight Code, e de fapt managerul sau, iar acum se pare ca el va fi singurul care va dirija viitorul sportivului de origine armeana. Se pare ca el a reusit deja sa ii aranjeze lui Petrosyan doua lupte in afara galelor ITS, la Yokkao Extreme pe 21 ianuarie si in Oktagon pe 24 martie.

Ramane de vazut daca Giorgio va continua sa fie recunoscut drept cel mai bun luptator de 70kg, cat timp o serie de luptatori de top la aceasta divizie participa in galele It's Showtime.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA