Natiunea MMA

Giorgio Petrosyan in ringul Thai Boxe Mania 2015; Danilencu, Badoi si Schiopu lupta in aceeasi gala
20/01/2015A trecut foarte mult timp de la ultima aparitie in ring a unuia dintre cei mai galonati sportivi de la divizia -70kg din kickboxul profesionist mondial. Giorgio Petrosyan a luptat ultima data in decembrie 2013, cand a fost facut KO - spre uimirea intregii lumi - de catre mult mai putin titratul Andy Ristie. A fost un semnal foarte dur de trezire la realitate pentru cel care a dominat ani la rand aceasta divizie, iar timpul necesar pentru ca el sa se poata ridica din nou la forma maxima a fost unul de lunga durata. In acest weekend, in Torino, el isi va face aparitia pentru prima data de la esecul din 2013, intr-o confruntare impotriva lui Erkan Varol din cadrul galei Thai Boxe Mania 2015.

In plus, a fost deja confirmata oficial de catre staff-ul sau si urmatoarea lupta pe care sportivul de origine armeana care traieste si se antreneaza in Italia o are, una cu mult mai importanta. La a douazecea aniversare a Oktagonului, pe 11 aprilie, Petrosyan va urca in ring impotriva actualului detinator al titlului K-1 World MAX, Enriko Kehl. Chiar daca maniera in care acesta a castigat titlul ramane una controversata, dupa ce adversarul sau de atunci Buakaw Banchamek s-a retras din lupta nemultumit de decizia arbitrilor de a acorda extra-round, tanarul sportiv si-a demonstrat valoarea si dreptul de a se confrunta cu cei mai buni luptatori din lume.

Thai Boxe Mania 2015 se anunta inca o data drept unul dintre cele mai importante eveniemente de profil din lume. Pe fight-cardul serii sunt anuntate prezenta mai multor sportivi din tara noastra, din Moldova sau a unor luptatori de origine romana care concureaza pentru Italia. Cele mai importante nume sunt desigur cele ale lui Claudiu Badoi, Ciprian Schiopu si Lucian Danilencu. Badoi va avea probabil cea mai dificila confruntare, el urmand sa dea piept cu foarte experimentatul Hysni Beqiri, care lupta pentru Elvetia. Ciprian Schiopu va lupta cu favoritul local Stefano Bruno in timp ce Lucian Danilencu, veteran al circuitului SuperKombat, va urca in ring impotriva olandezului Marcello Arm Over.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA