Natiunea MMA

Getic, Daos, Inceptos, Diamond si Full-Contact - noile modele de manusi si textile ARMURA
13/09/2013Asa cum a promis acum cateva zile, ARMURA lanseaza astazi, odata cu noul sezon competitional si de pregatire, mai multe modele de echipamente de lupta.

ARMURA Getic devine de acum varful de gama in ceea ce priveste manusile de box din piele naturala de vaca, inlocuind foarte popularul model Fanatic. Acesta din urma va pute fi achizitionat in continuare, la un pret mai competitiv ca pana acum, de numai 145 de lei.

ARMURA Daos e primul model de manusi de sac lansat astazi. Realizate din piele de vaca de cea mai inalta calitate, credem ca va fi un produs foarte popular pentru lucrul la sac si se va ridica la nivelul asteptarilor celor mai exigenti practicanti ai sporturilor de lupta.

ARMURA Inceptos este un model low-cost de manusi de sac, care se adreseaza in principal incepatorilor si sportivilor de nivel mediu. Realizate din piele artificiala intarita cu nylex, manusile ofera un raport pret/calitate foarte bun, care le va face accesibile pentru toti cei care doresc sa isi testeze aptitudinile in lucrul la sac.

ARMURA Diamond e shortul prin care brandul romanesc onoreaza memoria lui Ramon "The Diamon" Dekkers, marele campion al kickboxului profesionist mondial plecat mult prea devreme dintre noi in luna februarie a acestui an. Cu o croiala moderna, shortul se poate folosi in oricare dintre disciplinele de ring sau de full-contact din tara, atata in competitiile oficiale cat si la antrenamente.

ARMURA Full-Contact este noul model de pantalon lung destinat competitiilor unde regulamentul cere folosirea lor. Sunt realizati dintr-un material textil artificial, o combinatie de poliester satin care ii face ideali atat pentru antrenamentele intense cat si pentru lupta in ring sau pe saltea.

Produsele pot fi achizitionate accesand linkurile de mai sus, sau direct de pe magazinul online al ARMURA, www.trops.ro.

In stilul caracteristic ARMURA de pana acum, preturile pe care aceste produse le au sunt printre cele mai (daca nu chiar cele mai) mici de pe piata. Iar calitatea este una de care numeroase cluburi si practicanti de arte martiale din tara sunt foarte multumiti.

Cu ocazia Campionatului National de WuShu Sanshou, care va avea loc la Sala Rapid din Capitala in data de 15 septembrie incepand cu ora 10, puteti vedea, proba si testa toate aceste produse noi cat si cele mai vechi din portofoliul ARMURA la standul expozitional pe care brandul romanesc il va organiza.

ARMURA - Pentru luptatorul din tine!

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA