Natiunea MMA

Geroges St Pierre: "Nu ascund faptul ca sunt nervos, ca mi-e frica"
09/12/2010

Horia Ciocan

Lupta dintre Georges St Pierre si Josk Koscheck are la baza o rivalitate mai veche dintre cei doi, alimentata de razboiul psihologic declansat de acesta din urma in incercarea de a isi intimida adversarul si de al in face pe campionul categoriei semi-mijlocii a UFC sa fie mai precaut in Main Eventul galei de sambata seara din Montreal.

Georges nu a intrat in acest razboi mediatic, multumindu-se sa raspunda la grandomania si la declaratiile razboinice ale lui Koschesc in stilul sau inconfundabil, uneori parca prea sincer dar intotdeauna plin de responsabilitate.

ESPN.com i-a luat un interviu campionului canadian, care a aratat ca este nu doar un mare luptator, dar si un bun analist an caracterului si personalitatii unui om.

"Nu ascund ca sunt nervos, ca imi e teama...Dar sunt cel mai bun cand am sentimentele astea. Le accept. Josh Koscheck nu face lucrul asta. Nu e ca mine. Pe dinafata, vrea sa para un bataus, un om care ma poate bate. Dar inauntru, e ingrijorat. E foarte nesigur de el. De aceea se poarta asa. Incearca sa ma insulte, sa ma faca sa ma ingrijorez. Dar in realitate, el e cel care are astfel de ganduri, si el e nervos."

"Eu nu lupt cu rautate; eu lupt cu arta. Daca lupti din rautate, uneori faci greseli, iar asta e exact ce Josh Koscheck vrea ca eu sa fac. Nu am sa cad in plasa."

"Simt o presiune suplimentara pentru ca lupt acasa. Dar am sa ies invingator pentru ca fanii au sa imi dea energia necesara pentru a ma impine peste limitele mele in timpul luptei. Sunt mai bun cand lupt sub presiune."

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA