Natiunea MMA

Germanul Dennis Siver se retrage din UFC on FUEL TV 7; Dustin Poirier ii ia locul
18/01/2013

Luptatorul de origine germana Dennis Siver s-a retras din co-Main Eventul galei UFC on Fuel TV 7, unde trebuia sa il intalneasca pe Cub Swanson, intr-o lupta importanta pentru situatia din categoria pana a UFC. Oficialii organizatiei americane au anuntat deja ca Dustin Poirier ii va lua locul in Octogon.

Nu se stie inca motivul pentru care Siver a fost nevoit sa renunte la o lupta cu o miza importanta. UFC on Fuel TV 7 are loc pe 16 februarie la Wembley Arena in Londra. Main eventul serii va fi confruntarea dintre Renan Barao si Michael McDonald, in care va fi pus in joc titlul interim al diviziei.

Poirier, 23 de ani, a castigat sase din ultimele sale sapte aparitii in Octogon, fiind invins o singura data de cand a inceput sa concureze pentru UFC in ianuarie 2011, o infrangere prin submisie in fata lui Chan Sung Jung.

 Cu sase ani mai mare decat Dustin, Cub Swanson are la activ o serie de trei victorii consecutive prin KO in 2012 si se anunta un pretendent tot mai important la titlul diviziei.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA