Natiunea MMA

Germanul Dennis Siver lupta cu Matt Winman la categoria usoara in cadrul UFC 132
17/03/2011Dupa o victorie foarte importanta pentru cariera sa la UFC 127, in Australia, luptatorul german Dennis Siver va intra in cusca impotriva lui att Wiman in cadrul galei UFC 132 din luna iunie.

UFC a anuntat oficial aceasta lupta in cadrul conferintei de presa de joi.

Siver a fost intotdeauna un striker foarte periculos, dar in confruntarea cu George Sotiropoulos chiar acasa la el, in Australia, a demonstrat o precizie remarcabila, dar si o aparare foarte buna impotriva doborarilor, reusind in cele din urma sa obtina victoria prin decizia unanima a arbitrilor.

Matt Wiman vine la UFC 132 dupa o serie de trei victorii consecutive. In ultima sa aparitie, el l-a dominat si invins pe Cole Miller in luna ianuarie.

Wiman este un fost competitor al "The Ultimate Fighter" care are la activ victorii in fata lui Mac Danzig si Shane Nelson in cariera sa din UFC.

Main Eventul galei UFC 132 va fi lupta dintre Jon Fitch si BJ Penn.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA