Natiunea MMA

Georges St Pierre vs Nick Diaz, confirmata oficial pentru UFC 137 din luna octombrie
03/06/2011


Georges St Pierre                                         Nick Diaz         

Lupta mult asteptata de intreaga comunitate a artelor martiale mixte, intre Nick Diaz si Georges St Pierre, va avea loc in cele din urma in luna octombrie, in cadrul galei UFC 137.

UFC a anuntat ieri ca Diaz, campionul categoriei semi-mijlocii a Strikeforce, va da piept cu detinatorul centurii aceleiasi categorii din cadrul gigantului american. Se pare ca cel putin St Pierre se astepta la aceasta noutate, pentru ca reactia sa nu a intarziat sa apara.

"Sunt bucuros, pentru ca de multa vreme el vorbeste despre mine, ca el e de fapt cel mai bun si ca l-am evitat. Dar eu nu evit pe nimeni niciodata. Acum a venit momentul sa isi puna in practica vorbele. Va fi o lupta buna" a declarat GSP pentru presa canadiana.

Un amanunt interesant este faptul ca cei doi vor lupta pentru titlul detinut de St Pierre, in timp ce centura Strikeforce a lui Diaz nu va fi pusa la bataie. Georges a declarat ca acest lucru nu e important, pentru ca oricum el nu era interesat de titlul Strikeforce.

"Pentru mine nu conteaza alt titlu. Titlul care conteaza cel mai mult pentru mine e cel din UFC. E cel mai prestigios. UFC e un fel de NFL al fotbalului, un fel de Stanley Cup a hockeyului. Acesta e cel pe care il vrea toata lumea."

"Nu ma intereseaza titlul Strikeforce" a mai spus el. "Sunt un om al UFC, si vreau sa raman aici pentru restul carierei mele. Aici imi este locul."

St Pierre si-a aparat titlul de sase ori dupa ce l-a recastigat de la Matt Serra, si are la activ o serie de noua victorii consecutive. Diaz are zece victorii consecutive in palmares, iar in primul sau tur din UFC a reusit un palmares de 6-4.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA