Natiunea MMA

Georges St Pierre se retrage de la UFC 137; Penn vs Diaz e noul Main Event al galei din 29 octombrie
19/10/2011

Geroges St. Pierre a fost fortat sa se retraga din Main Eventul galei UFC 137 in care trebuia sa dea piept cu Carlos Condit, din cauza unei accidentari suferite ieri la antrenament, a confirmat Firas Zahabi, antrenorul principal al campionului categoriei semi-mijlocii a promotiei americane.

Presedintele UFC, Dana White a fost cel care a facut publica aceasta situate, pe contul sau de Twitter.

Tot White a confirmat trecerea luptei dintre Nick Diaz si BJ Penn in postura de nou Main Event. Cu toate acestea, lupta dintre acestia doi va ramane una de doar 3 runde, deoarece, conform spuselor lui Dana, "nu s-au antrenat pentru cinci runde."

Condit a fost scos in intregime de pe fight card, iar managerul sau, Malki Kawa a declarat ca el va primi din nou dreptul de a lupta cu St Pierre imediat ce campionul se va reface dupa aceasta accidentare.

"Va trebui sa stea pe tusa o luna" a spus Zahabi, antrenorul lui St Pierre. "As spune ca cel putin o luna nu se va putea antrena. Asa ca, din pacate, a iesit din lupta."

UFC 137 are loc pe 29 octombrie 2011, la Mandalay Bay Events Center in Las Vegas.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA