Natiunea MMA

Georges St Pierre: Jake Shields are "probabil cel mai bun jiu-jitsu in MMA"
10/02/2011

 

Jake Shields, la fel ca si Josh Koscheck, Dan Hardy si Thiago Alves inaintea lui, este cel mai periculos oponent pe care l-a intalnit Georges St Pierre in cariera lui.

De data asta din alt motiv. Pentru ca Shields are cel mai bun jiu-jitsu din acest sport. Toate astea conform campionului categoriei semi-mijlocii a UFC, cel mai laudativ pound-per-pound luptator din lumea MMA.

"Jake Shields este cel mai periculos luptator pe care l-am infruntat pana acum, dar intr-o maniera diferita decat majoritatea baietilor cu care am luptat. Multi dintre acesti baieti cu care am luptat in trecut au sansa unei lovituri norocoase de pumn" a declarata Georges St Pierre.

"Tota lumea spune ca trebuie sa ai grija la o anumita caracteristica, dar Jake Shields are mai multe avantaje decat majoritatea luptatorilor cu care am luptat. E un grappler foarte bun, probabil cel mai bun jiu jitsu in MMA, si in plus acum se pregateste intens la Muay Thai, asa ca e genul de om care va incerca sa ma faca KO in picioare si sa ma duca la podea sa ma submita. Trebuie sa fiu atent la multe lucruri cu el."

Vestea cea mare de dinaintea confruntarii dintre cei doi, care va avea loc pe 30 aprilie in gala UFC 129 este ca St Pierre va urca in greutate la categoria mijlociei si il va provoca pe campionul en-titre Anderson "The Spider" Silva.

Sursa: www.MMAmania.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA