Natiunea MMA

Georges St-Pierre: Chris Weidman il va termina rapid pe Anderson Silva
12/03/2013

Chiar daca are doar 9 lupte profesionale in portofoliu, Weidman si-a mentinut declaratia ca el este cel mai potrivit sa lupte cu cel mai agresiv luptator de la 84 kg.

Campionul UFC de la categoria semimijlocie Georges St-Pierre a declarat ca din punctul lui de vedere Weidman il va infrange pe Anderson Silva. “Consider ca e o alegere nepotrivita pentru Silva. Foarte nepotrivita”.

“Nu doar ca il va bate, dar cred ca il va termina pe Anderson Silva. Nu cred ca va dura foarte mult lupta. Si oamenii vor fi socati.”

Cei mai multi experti in MMA spera ca GSP si Weidman sa greseasca. Sansele pentru luptele intre Silva vs. St-Pierre si Silva vs. Jon Jones vor scadea dramatic in cazul unei infangeri a acestuia.

Oricum, GSP are lucruri mai interesante la care sa se gandeasca acum. Isi pune coroana la bataie in lupta cu Nick Diaz de sambata din cadrul UFC 158.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA