Natiunea MMA

Georges St Pierre: "Nu imi e teama de nimeni din lume, sunt un artist martial"
10/03/2011

Discutiile despre o posibila lupta GSP vs Anderson Silva incep sa prinda amploare in mai toate media outleturile din lume. Dar lupta pe care multi fani o viseaza de ceva vreme s-ar putea sa nu se intample. Mai ales nu in conditiile avansate pana acum.

Georges, intr-un interviu pentru Cagewriter.com, a indreptat putin lucrurile in aceasta privinta.

"Am spus ca ar fi o re-orientare completa a carierei mele. Oamenii spun lucruri aiurea ca de exemplu 'Trebuie sa iei in greutate 15 kg, sa accepti lupta cu el, si sa il intalesti in trei luni'. Nu pot sa cresc cu 15 kilograme in trei luni. Ar fi nevoie de mult mai mult decat atat. Asta daca vreau sa cresc in greutate."

Sa nu uitam ca toate discutiile se invart in jurul cresterii in greutate a lui St Pierre, si in aproape nici o varianta la scaderea lui Silva de la mijlocie la semi-mijlocie. Raspunsul pentru aceasta stare de fapt vine tot de la sportivul canadian.

"Anderson Silva lupta si la semi-grea. Asa ca el are de obicei undeva la 20 de kilograme peste mine (in afara sezonului competitional). Asa ca daca am sa intru in lupta asta, are sa fie la o categorie intermediara. Daca se va intampla."

Oricat de asteptata ar fi aceasta lupta, se pare ca timpul pentru ea nu a venit inca. Mai sunt alti adversari de dovedit inainte de a se putea spune ca cei doi nu mai au cu cine sa lupte la divizia lor de greutate. Si se pare ca atentia lui GSP nu e deloc indreptata spre o astfel de posibila confruntare.

"E ceva la ce nu ma gandesc in momentul asta, pentru ca nu e principala mea prioritate. Am avut mult succes la semi-mijlocie. Pentru ca sa urc la mijlocie, trebuie sa vorbesc cu antrenorii mei, cu sponsorii mei. E o schimbare de viata completa. Daca vreau sa imi asum riscul, poate. Poate va fi o provocare importanta. Poate nu. Dar trebuie sa vorbesc cu antrenorii mei. Eu trebuie sa lupt cu Jake Shields acum, si cred ca Anderson trebuie sa lupte cu Yushin Okami."

Au existat voci care l-au acuzat pe St Pierre ca ii e teama de o lupta cu Silva, dar campionul canadian nu se fereste sa raspunda acestor acuzatii.

"Nu imi e teama de nimeni din lume, sunt un artist martial. Daca se va intampla la momentul potrivit, si daca va fi asa cum imi doresc eu si cum isi doreste el, pot sa lupt cu oricine. Pot sa lupt cu oricine din lume. Nu ma deranjeaza."

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA