Natiunea MMA

Georges St Pierre: "Majoritatea prietenilor mei sunt tocilari"
20/10/2010

Giada Esposito - www.fiveknuckles.com

Campionul categoriei semi-mijlocii a UFC, Georges St Pierre, este unul dintre cei mai dominanti luptatori din istoria MMA. Cu toate astea, el ar prefera sa se relaxeze cu o discutie despre filozofie sau cu o excursie la un muzeu in timpul sau liber, decat sa aiba ca subiect un eveniment sportiv.

Intrebat de ESPN daca se considera un tocilar, el a raspuns: "Nu imi place sa spun lucrul asta prea des, dar sunt. Nu prea ma uit la sport. Prefer versiunea canadiana a Discovery Channel. Intrebati-ma ceva despre perioada Jurasic sau Cretacic din istoria lumii, si probabil ca am sa pot raspunde."

St Pierre, care a castigat titlul UFC in 2006 si nu l-a pierdut de atunci, a luat in considerare, la un moment dat, o carierea in paleontologie. Desi antrenamentele sale il tin foarte ocupat, dragostea sa pentru stiinta nu a disparut niciodata.

"Serios, imi place paleontologia. E studiul vietii preistorice. Imi place filozofia. Si psihologia."

Desi e greu de crezut ca cineva care arata ca Georges si are performantele sale are probleme in gasirea unei iubite, el insista ca nu ii e usor la capitolul asta.

"De aceea, marea majoritate a prietenilor mei nu sunt luptatori" explica el. "Majoritatea prietenilor mei sunt tocilari ca mine. De aceea imi e greu sa imi gasesc o prietena. Am nevoie de cineva cu care sa vorbesc despre stiinta. Sunt insurat cu munca mea acum. Dar nu se stie niciodata. Intr-o zi pot sa ma trezesc si sa decid ca vreau sa fac altceva. Viata e asa de imprevizibila."

Georges St Pierre isi va apara titlul in fata lui Josh Koscheck la UFC 124 in Montreal, pe 11 decembrie.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA