Natiunea MMA

Georges St-Pierre: “Incerc sa fiu increzator, dar in adancul meu, imi este teama”
13/05/2013Campionul UFC de la categoria semimijlocie Georges St-Pierre nu a avut infrangeri in ultimii 5 ani, si este considerat unul dintre primii trei luptatori in MMA. Avand in portofoliu victorii asupra lui Nick Diaz, Carlos Condit, Matt Hughes, Jon Fitch si B.J.Penn, este usor de presupus ca acesta si-a infrant emotiile in cadrul Octogonului. Cu toate astea, GSP vorbeste adesea de emotiile pe care le are la fiecare confrunatare.

“Mi-e frica. Inainte de lupta, ma indoiesc de mine, am emotii”, a declarat St-Pierre pentru Inside MMA.

“Incerc sa fiu increzator, dar in adancul meu, imi este teama. Imi e teama sa nu fiu umilit, sa nu ma fi chinuit in zadar cu toata munca si antrenamentele pe care le-am facut.”, a continuat. “Nu imi e neaparat teama de oponentul meu. Imi e teama ca poate nu dau tot ce e mai bun. Totusi cred ca aceasta teama ma ajuta sa fiu mereu in forma.”

Se pare ca forta motivationala a lui St-Pierre este strans legata de esec. Este foarte clar ca se straduieste, tinand cont de recordul carierei sale in acest sport de 24-2, si de cele 11 victorii consecutive.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA