Natiunea MMA

George St-Pierre e personaj negativ in al doilea film din seria Captain America "The Winter Soldier”
27/03/2013

 

Inainte de confruntarea de la categoria semimijlocie cu Johny Hendricks din cadrul Octogonului, campionul UFC Georges St-Pierre va avea un rol in Captain America pe marile ecrane.

St-Pierre va juca rolul negativ a lui Batroc the Leaper in viitorul film Marvel “Captain America: The Winter Soldier”.

Stirea a fost facuta publica luni de catre Latino Review.

Rolul i se potriveste perfect superstarului canadian. Batroc, fost membru al Legiunii Straine Franceze, vorbeste atat engleza cat si franceza. Este versat in luptele hand-to-hand, dar este un sportiv olimpic care are abilitatea de a acoperi distante mari cu lovitura picioarelor.

Batroc a avut prima aparitie in cartile de benzi desenate Marvel in 1966 avand rol de mercenar, contrabandist si hot.

“Captain America: The Winter Soldier” va avea premiera in Aprilie 2014, si este continuarea lui “Captain America: the First Avenger” din 2011.St-Pierre va juca impreuna cu Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Robert Redford si altii.

El si-a aparat titlul pentru a 8-a oara, infrangandu-l pe Nick Diaz in cadrul UFC 158: St-Pierre vs. Diaz din Martie 16. Momentan este in concediu. Se zvonea ca inainte de lupta a suferit o accidentare la tendonul lui Ahile, dar oficialii canadieni UFC au declarat marti ca St-Pierre a inceput deja antrenamentele.

Urmatoarea confruntare programata va fi cu Johny Hendricks. Inca nu a fost anuntata data si locul evenimentului.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA