Natiunea MMA

Geo Pacurariu, pe fight-cardul galei Bellator 146 - Kato vs Manhoef
02/11/2015Sportivul George Pacurariu, probabil cel mai activ luptator roman din MMA-ul profesionist actual, revine intr-o gala de nivel inalt, sub bannerul celei de-a doua organizatii de arte martiale mixte din America, Bellator.

Dupa ce a concurat mult timp sub sigla celor de la Legacy FC, Geo si-a facut debutul in lumea mare a MMA-ului la gala cu numarul 135 din istoria Bellator. Multumita unei prestatii foarte frumoase, incheiate cu o victorie prin submisie dupa doar trei minute de lupta, sportivul nostru a primit o noua lupta.

Adversarul sau va fi un sportiv mai experimentat ca primul, in persoana lui Stephen "The Fear" Banaszak. Desi are un palmares negativ, cu patru victorii si cinci infrangeri in cariera, patru din lupte au avut loc in gale Bellator, asa ca misiunea lui Geo nu va fi deloc una usoara.

Trei din cele patru victorii ale sale au fost prin submisii, dar reusitele anterioare ale lui Pacurariu, cand si-a pus in valoare tehnica superioara de brate (poate va amintiti KO-ul reusit de el, care au tinut prima pagina a outleturilor media de specialitate o buna bucata de vreme) ar trebui sa ii aduca un avantaj in fata lui The Fear.

Gala Bellator 146 are loc pe 20 noiembrie la Winstar World Casino din Thackerville, Oklahoma. Main Eventul serii va fi confruntarea dintre japonezul Hisaki Kato si legendarul Melvin Manhoef.

Echipa Natiunii MMA ii ureaza lui Geo o lupta cat mai frumoasa si ii multumeste pentru felul in care stie sa tina sus drapelul Romaniei in galele de MMA din America.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA