Natiunea MMA

Gegard Mousasi vs Mike Kyle, in gala Strikeforce din luna ianuarie
23/11/2012

Ultimul eveniment din istoria promotiei Strikeforce incepe sa prinda contur.

Semi-greii Gegard Mousasi, fost detinator al acestui titlu, si Mike Kyle au acceptat sa se intalneasca in gala din 12 ianuarie. Kyle a anuntat acest lucru intr-un clip postat pe contul sau de Youtube, o veste confirmata si din surse independente.

Mousasi (32-3-2) nu a mai concurat din decembrie 2011, cand l-a invins pe Ovince St Preux prin decizie unanima. De atunci, fostul campion al Strikeforce a trecut printr operatie la ligamentele incrucisate, care l-au tinut pe tusa in acest an.

Kyle (19-8-1, 2 NC) a fost submis de Rafael "Feijao" Cavalcante in 38 de secunde din luna mai, dar rezultatul a fost schimbat intr-un No Contest dupa ce Comisia Atletica a Statului California a anutat ca "Feijao" a testat pozitiv pentru o substanta interzisa dupa lupta.

Gala Strikeforce va avea loc pe 12 ianuarie la Chesapeake Energy Arena, in Okalhoma City. Tabelul principal va fi transmis de canalul de televiziune Showtime.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA