Natiunea MMA

Gegard Mousasi vrea revansa cu Muahmmed "King Mo" Lawal
21/12/2011

Gegard Mousasi e din nou pe val. Dupa victoria din gala Strikeforce "Melendes vs Masvidal" luptatorul armeano-olandez vrea sa razbune probabil cea mai neasteptata si mai dureroasa infrangere din cariera sa, in urma careia a pierdut titlul categoriei semi-mijlocii a aceleiasi organizatii.

"Singura mea infrangere in ultimii ani a fost in fata lui King Mo, asa ca as vrea cu siguranta lupta asta, mai ales daca e pentru titlu. Categoria semi-mijlocie nu e deloc usoara in Strikeforce; sunt aici Mike Kyle, Feijao, King Mo, eu, sunt si cativa nou veniti destul de buni. E din ce in ce mai bine. Mie imi prinde bine sa fiu cat mai ocupat. Ultima mea lupta a fost acum cinci luni, iar asta nu mi-a facut bine. Sunt acum un semi-greu foarte mare, am nevoie de cat mai multe victorii la divizia asta. La finalul carierei as vrea sa termin la grea."

Ramane de vazut daca Scott Cocker, cu aprobarea lui Dana White, ii va acorda acestuia revansa. Oricum, daca va avea loc, ea nu se va produce cu siguranta cu titlul pe masa.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA