Natiunea MMA

Gegard Mousasi il provoca pe Vitor Belfort la o "lupta curata" in Japonia
29/05/2015Vitor Belfort are doar cinci zile de cand a fost invins prin TKO de campionul Chris Weidman la UFC 187, dar asta nu l-a oprit pe Gegard Mousasi sa il provoace pe fostul detinator al centurii la o confruntare in Japonia.

In plus, Gegard a mai adaugat un mic amanunt, considerat de la sine inteles in general, dar care nu s-a aplicat mereu in cazul lui Belfort.

"Vitor Belfort si cu mine avem ceva de impartit in Japonia. Atata timp cat e o lupta curata, ma bag. Acum e timpul!" a scris pe contul sau de Twitter Mousasi.

Desi Vitor a renuntat la terapia de inlocuire hormonala inainte de confruntarea cu Weidman, acesta l-a acuzat in continuare pe brazilian de ilegalitati dupa ce nivelul sau de testosteron a fost inregistrat ca mult mai mare decat al sau la testele anti-doping de dinaintea galei.

Se pare ca Mousasi nu e convins ca Belfort ar lupta corect in cazul unei confruntari in Japonia.

UFC revins in tara Soarelui Rasare pe 27 septembrie. Befort a fost initial suspendat medical 180 de zile, dar daca refacerea sa va fi mai rapida, ar putea primi dept de lupta pentru gala din Japonia.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA