Natiunea MMA

Gegard Mousasi a fost scos de pe fight cardul galei Strikeforce "Tate vs Rousey"
15/02/2012

In loc sa gaseasca un inlocuitor pentru accidentatul Mike Kyle in confruntarea de la categoria semi-grea cu Gegard Mousasi, fratele mai mic al UFC a decis sa scoata lupta, si implicit pe luptatorul armeano-olandez de pe fight-cardul galei Strikeforce "Tate vs Rousey", care se va desfasura pe 3 martie.

Conform declaratiilor lui Mauro Ranallo, unul dintre oficialii promotiei americane, lupta de la categoria semi-mijlocie dintre Scott Smith si Lumumba Sayers a fost promovata pe Tabelul Principal al serii.

In aceasta situatie, lupta dintre KJ Noons si Josh Thomson - contand pentru categoria usoara - va fi promovata in postura de co-Main Event.

Nationwide Arena, din Columbus, Ohio, va fi gazada acestui eveniment. Campioana Meisha Tate isi va apara centura categoriei cocos in fata Rondei Rousey in Main Eventul galei.

In acest moment, fight-cardul galei este urmatorul:

Preliminary Card:

Ryan Couture vs. Conor Heun

Caros Fodor vs. Pat Healy

Sarah Kaufman vs. Alexis Davis

Main Card:

Scott Smith vs. Lumumba Sayers

Ronaldo “Jacare” Souza vs. Derek Brunson

Paul Daley vs. Kazuo Misaki

K.J. Noons vs. Josh Thomson

Ronda Rousey vs. Miesha Tate (Strikeforce Bantamweight Champion)

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA