Natiunea MMA

Gegard Mousasi VS Mike Kyle posibil pentru Septembrie
24/06/2011

Un meci intre fostul Campion Strikeforce la categoria Semi Grea, Gegard Mousasi (30-3-2 MMA, 2-1-1 SF) si Mike Kyle (18-8-1 MMA, 2-3-1 SF) ar putea avea loc īn aceasta toamna.

Cei doi ar fi trebuit să lupte īn aprilie la "Strikeforce: Diaz vs Daley" dar Kyle a fost obligat să se retragă pentru ca si-a rupt māna. Īn locul lui a intrat Keith Jardine care a luptat cu Mousasi si a făcut egal.

Lupta dintre Mousasi si Kyle ar putea avea loc la un eveniment Strikeforce programat pentru 10 septembrie, care este așteptat să găzduiască o lupta la titlul categoriei mijlocii īntre Campionul Ronaldo "Jacaré" Souza și Rockhold Luca, deși īn acest moment, data nu este finalizata.

Īntrebat despre meci, reprezentantul lui Mousasi, Apy Echteld a spus că, deși luptătorul participa la o nuntă īn luna august, el va aduce un antrenor pe durata călătoriei și ar putea fi gata īn septembrie.

"Depinde de Strikeforce", a spus el. "Dă-ne o dată - vom fi acolo."

Următoarea lupta a lui Mousasi - prima de la dezamăgitorul egal - este programata pentru "DREAM: Japan GP Final", care are loc pe 16 iulie la Ariake Coliseum īn Tokyo. El īși apără titlul DREAM la Semi-Grea īmpotriva lui Hiroshi Izumi.

Kyle nu a putut fi contactat pentru comentarii, dar o sursă din echipa lui a spus ca meciul este posibil pentru toamna. Luptătorul care uneori lupta si la categoria grea spera sa-si revină de la pierderea prin TKO cu Antonio Silva din decembrie, la "Strikeforce:. Henderson vs Babalu".

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA