Natiunea MMA

Galvão confirma revenirea pe scena jiu-jitsului
06/03/2011

Dupa recent incheiatele Panamericane pentru copii, in curand va veni randul adultilor sa lupte in cel mai prestigios turneu de bjj din America de Nord. Accidentarile cu care participantii se confrunta fac in fiecare an ca suspansul sa se pastreze la cote maxime pana la startul campionatelor. In aceeasi situatie se afla si André Galvão, un obisnuit al podiumurilor turneelor de bjj, luptator de exceptie ce a confirmat recent intoarcerea sa in cadrul circuitului competitional.

Dublul campion mondial, luptator de MMA aflat sub contract cu promotia Strikeforce, brazilianul s-a reintors la origini, concentrandu-se asupra concursurilor de jiu-jitsu. In acest sezon se anticipeaza deja prezenta sa atat la Panamericane cat si la Mundials.

Revenit dupa o accidentare, brazilianul declara: ,,Am decis sa le aduc un plus de motivatie studentilor mei de la academia din San Diego, asa ca mi-am reluat participarea in competitiile cu gi (kimono). Vreau sa continui cu MMA-ul pana la jumatatea sezonului. Intre timp, voi face jiu-jitsu, ceva ce imi place. Principalele mele tinte sunt Panamericanele si Mondialul. Daca le voi castiga, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul va fi perfect. Ma voi antrena din greu, imi lipsea acest lucru, ma simt pregatit ca niciodata.".

In incheiere, Galvao a vorbit si despre revenirea sa in echipa din care facea parte, Atos. "Partea importanta este sa te antrenezi corespunzator. Baietii au fost de partea mea, dar le-am spus ca ma reintorc doar daca se vor antrena cu mine. Jiu-jitsu actual este la un alt nivel, nu poti concura la nivel inalt daca nu ai o echipa de inalta clasa cu care sa te pregatesti. Echipa Atos Brazil a reusit sa organizeze o tabara de pregatire extraordinara. 13 centuri negre, plus un grup puternic de practicanti cu gradatii mai mici, conditionare cu Rafael Alejarra, ceea ce e minunat. Gasca va ramane aici sase luni. Ar trebui sa fiu in forma!".

Sursa - www.graciemag.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA