Natiunea MMA

Galele SuperKombat ar putea fi transmise si pe continentul nord-american
25/07/2012

Comunicat de presa

Cătălin Moroşanu, Sandu Lungu, fraţii Stoica şi Raul Cătinaş vor putea fi urmăriţi pe viitor şi la televiziunile din America după ce una dintre marile companii de drepturi tv din SUA a făcut o ofertă pentru evenimentele Superkombat, promovate la nivel mondial de romānul Eduard Irimia.

Romānia se poate lăuda īn momentul de faţă cu singurul produs la nivel global. Galele Superkombat sunt transmise īn direct īn 75 de ţări din Europa, Asia, Africa şi Australia, iar īn curānd şi pe continentul nord-american.

"Pot spune ca negocierile sunt foarte avansate. Ei ne-au căutat pe noi şi ne-au făcut o ofertă concretă. Mă bucur că īn momentul de faţă un produs romānesc aşa cum este Superkombat a devenit atāt de expus la nivel global īn ceea ce priveşte televiziunea. Suntem deja pe patru continente, iar America de Nord ar fi al cincilea. Cele şase gale organizate de noi sunt transmise īn direct īn peste 70 de ţări. Din acest punct de vedere, suntem produsul numărul 1 īn lume pe K-1", a declarat Eduard Irimia.

Din cauza unei clauze de confidenţialitate valabilă pānă la semnarea īnţelegerii, promotorul nu a putut dezvălui numele companiei, dar a oferit cāteva detalii importante. "Este o companie specializată pe sporturile de contact şi care are o acoperire īn cāteva zeci de milioane de case din SUA plus milioane pe platformele de telefon mobil. Colaborează cu cele mai mari televiziuni de peste Ocean, iar asta nu poate decāt să ne ajute să facem publicitate ţării noastre la nivel global", a explicat acesta.

Irimia s-a arătat dispus să promoveze şi brandul de ţară al Romāniei īn condiţiile īn care evenimentele organizate de el vor putea fi vizionate īn viitorul apropiat pe cinci continente. "Nu am apelat niciodată la fondul de imagine al ţării pentru a evita conlictele de interese de genul galei lui Bute, dar dacă vom fi contactaţi printr-o firmă specializată, atunci sunt dispus să discutăm. Sunt māndru că sunt romān şi mi-ar face mare plăcere să promovăm ţara īn toată lumea", a mai spus preşedintele circuitului Superkombat.

Evenimentele Superkombat, transformate din Local Kombat īn urmă cu un an şi jumătate, au o audienţa medie de peste 15 milioane la fiecare gală doar īn Europa, şi sunt transmise īn direct īn peste 350 de milioane de case de pe patru continente: Europa, Asia, Australia si Africa.

De altfel, datorită modului de abordare, cu sportivi care au fost promovaţi pe main-stream, aşa cum este cazul lui Cătălin Morosanu, luptătorii romāni din Local Kombat şi Superkombat au devenit extrem de populari şi pe Youtube. Meciurile lui Alexandru Lungu şi Cătălin Moroşanu au depăşit ca număr de vizionări luptele lui Daniel Ghiţă sau Lucian Bute. De exemplu, duelul dintre Lungu şi Bob Sapp de anul trecut de la Piatra-Neamţ a strāns pe cunoscutul site peste 2 milioane de accesări.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA