Natiunea MMA

Galatiul gazduieste, maine, Cupa Romaniei la Kickboxing Budokai
24/06/2016
    Competitia este organizata de Academia de Arte Martiale Mixte Anatoly Danilov din Galati, cu sprijinul Primariei Galati si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Galati, sub egida Federatiei Romane de Budokai, si va avea loc la Sala Sporturilor din municipiu, cu incepere de la ora 9.

    Concursul este destinat atat copiilor si juniorilor, cat si seniorilor.

Galatiul a mai organizat asemenea intreceri iar conditiile foarte bune oferite competitorilor determina acum un interes crescut si o participare superioara celei din 2015.

    Presedintele clubului organizator, Anatoly Danilov, a declarat pentru www.natiuneamma.ro ca la intreceri vor fi prezenti 163 de sportivi, reprezentand 16 cluburi din tara. Luptatorii vor concura la K1, Kickbox si Kick Light, majoritatea celor inscrisi optand pentru K1.

    Sponsorii Cupei Romaniei la Kickboxing Budokai de la Galati sunt RBX Electric, Galtir Service SRL si Magazinul Diego.
    
Vlad Amariei - www.natiuneMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA