Natiunea MMA

Gala lui Bute, depășită de finala Local Kombat Bodyguardul - Forțe Speciale de la Craiova
11/06/2012

Comunicat de presa

Finala Local Kombat Bodyguardul - Forțe Speciale de la Craiova a consemnat un record de spectatori la un eveniment de sporturi de contact īn Romānia din ultimii 20 de ani. Cu aproape 15.000 de spectatori pe stadionul Ion Oblemenco,  gala a depășit  "Campion pentru Romānia" de anul trecut, cānd aproape 9.000 de fani au asistat la meciul dintre Lucian Bute și Jean-Paul Mendy.

Prima gală din istoria Romāniei organizată pe un stadion a reușit să renască spiritul oltenilor pentru sport, iar după mult timp, fanii s-au īntors pe "Ion Oblemenco". Īn total, s-au disputat 10 meciuri, printre care cele patru finale ale show-ului de preselecție pentru circuitul mondial Superkombat, dar și cel pentru titlul WAKO Pro Intercontinental la categoria 64,5 kilograme dintre Ionuț Atodiresei și austriacul de origine sārbă Sașa Jovanovic.

Sub ochii legendarului Remy Bonjasky, Atodiresei a devenit primul romān care cucerește centura WAKO Pro de la instalarea Olguței Vasilescu īn funcția de președinte al WAKO Pro Romānia. Cel poreclit Pitbull l-a īnvins pe Jovanovic la decizie majoritară, după ce īn runda a treia, īn contul ambilor s-a contorizat cāte un knock-down. "Vreau să mulțumesc īn primul rānd publicului absolut impresionant din Bănie care m-a īncurajat de la īnceputul meciului. Mi-aș dori să obțin cāt mai multe victorii īn acest oraș", a spus Atodiresei.

Pe lāngă succesul lui Atodiresei, alți cinci sportivi romāni s-au bucurat aseară īn Cetatea Banilor. Alexandru Nedelcu, Gabriel Flutur, Dănuț Hurduc Răzvan Ghiță și Răzvan Benche au obținut șansa de a lupta īn circuitul mondial Superkombat. Deși Hurduc a pierdut finala categoriei 95 de kilograme, promotorul Eduard Irimia a anunțat că acesta va primi un wild-card, astfel că īn perioada următoare, elevul lui Mihai Constantin se va bate īn circuitul transmis īn direct īn 75 de țări de pe patru continente.

"Toți cei cinci vor avea șansa să īși demonstreze calitățile īntr-un eveniment care va fi transmis īn direct pe aproape jumătate din glob prin intermediul Eurosport. Benche a debutat deja la Cluj, īnsă acum și-a mai asigurat un meci īn Superkombat", a declarat Irimia.

Prezent la eveniment, Remy Bonjasky s-a declarat īncāntat și i-a felicitat pe luptătorii romāni. "Mă bucur mult că am venit la Craiova și pot spune cu māna pe inimă că a meritat drumul. Am văzut cāțiva sportivi care pot crește și de asemenea am rămas impresionat de public. Organizarea s-a ridicat la un nivel īnalt. Īn Romānia, K-1 pot concura cu fotbalul", a afirmat triplul campion mondial K-1.

 

Rezultatele galei finale Local Kombat Bodyguardul - Forțe Speciale:

Super-fight, 85 kg:
Daniel Alexandru l-a īnvins prin TKO īn repriza a treia pe Cristian Ristea

Super-fight, 80 kg:
Flavius Boiciuc l-a īnvins prin TKO īn repriza a doua pe Adrian Grec

Finala 85 kg:
Alexandru Nedelcu l-a īnvins la decizie unanimă pe Daniel Mocanu

Finala 95 kg:
Gabriel Flutur l-a īnvins după extra-round pe Dănuț Hurduc 

Finala +95 kg:
Răzvan Ghiță l-a īnvins la decizie unanimă pe Mihăiță Golescu

Finala +95 kg:
Răzvan Benche l-a īnvins prin KO īn repriza a treia pe Leonid Tcaciuc

Super-fight, +95 kg:
Zsolt Bala l-a īnvins la decizie unanimă pe Marian Iurchevici

Super-fight, +95 kg:
Florin Boboc l-a īnvins prin KO īn prima repriză pe Cristian Silaghi

Super-fight, 75 kg:
Darryl Sichtman (Olanda) l-a īnvins prin TKO īn repriza a treia pe Miodrag Olar

Titlul WAKO Pro Intercontinental, 65,5 kilograme:
Ionuț Atodiresei l-a īnvins la decizie majoritară pe Sașa Jovanovic (Austria)
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA