Natiunea MMA

Gala de la Manila, anulata dupa accidentarea lui B.J. Penn
07/10/2016  Cardul de lupta al galei Ultimate Fighting Championship Fight Night 97, programată pentru 15 octombrie, la Manila, a fost anulat dupa ce unul dintre protagonistii evenimentului principal, B.J. Penn, a fost nevoit sa se retraga din cauza unei accidentari.
  “The Prodigy” urma sa il intalneasca pe Ricardo Lamas in confruntarea-cheie a categoriei usoare, insa totul a cazut la inceputul saptamanii in curs.
  De altfel, Penn a confirmat ca nu va lupta in fata fanilor filipinezi.
  “Am suferit o accidentare la coaste. Imi cer scuze fanilor din Manila, care doreau sa ma vada in concurs. Sper sa fiu din nou in Octogon cat mai curand.", a declarat Penn, prin intermediul unui comunicat de presa.
  Astfel, revenirea americanului se lasa asteptata, dupa ce si asa luptatorul de 37 de ani intrase intr-un con de umbra in urma acuzatiilor de agresiune sexuala si a incalcarii unor reguli antidoping. Ultima victorie a lui Penn dateaza din noiembrie 2010, “Baby Jay” acumuland pana acum 16 victorii, remizand in doua meciuri si suferind 10 esecuri.
  Ceilalti luptatori care trebuiau sa se infrunte in 15 octombrie vor fi reprogramati in cadrul unor gale ulterioare, a anuntat UFC. De asemenea, ei se vor alege si cu compensatii financiare. La randul lor, fanii care au cumparat bilete pot solicita restituirea banilor achitati.
  Calendarul UFC pe acest an este deja finalizat, dar oficialii promotorului MMA iau in calcul atribuirea unui alt eveniment de anvergura la Manila in 2017.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA