Natiunea MMA

Gala de Superkombat la Iasi
19/09/2016  Amansio Paraschiv il va infrunta pe congolezul Chris Ngimbi in evenimentul principal al galei ce va avea loc pe 1 octombrie, la Sala Polivalenta din Copou.
  Gala va fi compusa din doua sectiuni: New Heroes şi World Grand Prix.
  In cadrul acesteia vor lupta 26 de sportivi, dintre care 5 din Iasi, cel mai cunoscut fiind Sebastian Ciobanu. Elevul lui Mihai Constantin la clubul Scorpions se va bate, in limitele categoriei 86 kg, chiar cu o zi inaintea nuntii sale, cu englezul George Davis.
  Un alt meci foarte disputat se anunta cel de la categoria 95 kg dintre Sebastian Cozmanca si spaniolul David Trallero. Tot in cadrul sectiunii WGP, un alt sportiv iesean, Bogdan Nastase il va intalni pe columbianul Diego Mosquera.
  Cel mai reprezentativ luptator din zona, Catalin Moroşanu nu va putea participa la gala de la Iasi pentru ca trebuie sa se pregateasca in vederea confruntarii de peste o saptamana, de la Praga.

 Superkombat Fighting Championship va fi promovata si transmisa de Eurosport International in 95 de tari de pe sase continente. Practic, meciurile din circuitul WGP vor fi transmise de canalul de televiziune amintit, in timp ce Sport.ro va televiza partidele din New Heroes.
  Biletele costa 50 de lei, putand fi procurate de la Salile Scorpions si Polivalenta din Iasi, dar si prin reteaua Eventim si prin trei companii de telefonie mobila. Mai mult, fanii sporturilor de contact pot castiga invitaţii prin campaniile organizate pe retelele de socializare.
 
 Organizatorii spera ca finala anului, in care va lupta si Catalin Morosanu, sa aiba loc pe 12 noiembrie, in Dubai.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA