Natiunea MMA

Gala UFC 205 de la New York va bate toate recordurile
31/10/2016


                                                                             
   Presedintele Ultimate Fighting Championship, Dana White, a anuntat ca evenimentul ce va avea loc pe 12 noiembrie, la Madison Square Garden, va dobori toate asteptarile in materie de cereri de bilete pentru arena newyorkeza. Solicitarile depasesc toate previziunile, afirma seful UFC.
  Recordul absolut in ceea ce priveste impozanta arena din metropola americana il detine meciul de box dintre Evander Holyfield si Lennox Lewis, din 1999, cand cei 21.000 de spectatori au platit, in total, 13,5 milioane de dolari.
  Cat despre galele UFC, cea mai profitabila din punct de vedere financiar s-a dovedit a fi UFC 129 care a strans, in 2011, la Toronto, circa 55.000 de spectatori. Incasarile evenimentului, al carui cap de afis l-a constituit disputa dintre Georges Saint-Pierre si Jake Shields, au totalizat peste 12 milioane de dolari.
  UFC 205 din 12 noiembrie are in prim-plan confruntarea dintre Eddie Alvarez si Conor Mc Gregor pentru titlul suprem la categoria semigrea. De asemenea, tot cu centura de campion pe masa se vor desfasura partidele dintre Tyron Woodley si Stephen Thompson la semimijlocie si, respectiv, Joanna Jedrzejczyk si Karolina Kowalkiewicz la 52 de kg.
  Cardul preliminar cuprinde 4 meciuri, transmise in direct de Fox Sports 1, in timp ce cardul principal este compus din 6 intalniri.
  Gala 205 este prima pe care UFC o organizeaza la New York.

  Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
 
  Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA