Natiunea MMA

Gala UFC 176 a fost anulata; confruntarea dintre Jose Aldo si Chad Mendes va fi reprogramata
09/07/2014Pentru a doua oara in ultimele 24 de luni, cei din Ultimate Fighting Championship au fost nevoiti sa anuleze un eveniment.

Marti a fost anuntat ca UFC 176, ce ar fi trebuit sa aiba loc in Staples Center din Los Angeles a fost “amanat”. Main eventul s-ar fi desfasurat intre campionul categoriei pana Jose Aldo si principalul pretendent la titlu Chad Mendes, dar Aldo s-a retras saptamana trecuta datorita unei accidentari suferite in timpul antrenamentelor.

“Lupta de la categoria pana intre Aldo si Mendes va avea loc catre sfarsitul acestui an, iar toate confruntarile ce ar fi trebuit sa aiba loc in UFC 176 vor fi reprogramate pentru cardurile viitoare.” Tot acum s-a anuntat ca evenimentul din 30 August din Sacramento, California va ramane intitulat UFC 177.

In August 2012, promotia a fost obligata sa anuleze un eveniment pentru prima data in 11 ani, deoarece Dan Henderson s-a retras din UFC 151, iar campionul Jon Jones a refuzat sa lupte cu Chael Sonnen.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA