Natiunea MMA

Gala K-1 World Grand Prix 2011 Final 16, din China, nu va mai avea loc
17/10/2011

Gala K-1 World Grand Prix 2011 Final 16 a fost anulata!

In ultimele zile au aparut mai multe informatii despre problemele tot mai mari care au reaparut in interiorul promotiei japoneze. Incet incet si-au facut locul si sugestiile ca Final 16, programata pe 29 octombrie in Nanjing, China, nu va mai avea loc.

It's Showtime urma sa ofere o serie de luptatori pentru aceasta gala, cu conditia ca japonezii sa isi achite datoriile pe care le avea fata de sportivii de al caror management se ocupa organizatia lui Simon Rutz. Acesta a prelungit termenul limita pentru plata de mai multe ori, dar banii nu au mai venit.

Luni, Rutz urmeaza sa faca o declaratie importanta legata de situatia K-1, dar multe lume se asteapta sa fie "vesti proaste". It's Showtime s-a concentrat saptamana aceasta pe gala din 28 ianuarie, din Olanda, unde va avea loc si lupta de retragere a lui Badr Hari din kickbox. Se pare ca deja toate mesele VIP disponibile la acest eveniment s-au vandut, iar biletele puse in vanzare au inceput deja sa se dea ca painea calda. Se pare ca olandezii au in plan sa organizeze si ei propriul turneul de Grand Prix, la un anumit moment.

Conform unor surse din interiorul It's Showtime, K-1 World Grand Prix 2011 Final 16 nu va mai avea loc, nici pe 29 octombrie si nici la o data ulterioara.. Exista posibilitatea sa se puna in scena un Final 8, pe 10 decembrie, dar acesta nu ar fi mai mult decat o gala de superfighturi propriuzise.

Aceasta posibilitate a fost confirmata si de catre "The Voice" Michael Schiavello, comentatorul oficial al K-1, pe contul sau de Twitter.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA