Natiunea MMA

Gala K-1 Kudokai Atlassib, pe 11 noiembrie la Sibiu
05/11/2012Club Sportiv Kudokai Full Contact -Atlassib are plăcerea de a vă invita la competiția sportivă destinată copiilor și tinerilor amatori Cupa României de Kickboxing R -K 1 care va avea loc în data de 11 noiembrie 2012 la Promenada Mall Sibiu începând cu ora 12.

Timpul de desfășurare al rundelor :
La copii până la 16 ani durata meciului va fi de 1,30 min x 2 runde.
La copii peste 16 ani durata meciului va fi de 3 x 2 minute.

Regulamentul este cel de kickboxing amatori.Pe lângă tehnicile interzise din regulamentul de kickboxing se mai interzice orice lovitură de genunchi și lovitura ciocan din întoarcere cu brațul.

La copii peste 16 ani se permit lovituri de genunchi la corp.Loviturile de genunchi la cap sunt interzise.De asemenea se interzice lovitura ciocan din întoarcere cu brațul.

Este interzisă orice tehnică de clinch,chiar și priza cu o singură mână.

Toți participanții vor purta căști,proteză dentară,pieptare,cochilie,mănuși de minim 10 oz,iar tibiere se acceptă minim cele tip ciorap elasto cu burete.

Cluburile participante sunt obligate să comunice lista participanților până la data de 08.11.2012. Cântarul și verificarea celor înscriși pe liste va începe duminică 11 noiembrie ora 9:30. Taxa de înscriere este de 35 de lei.

Participanții vor primi medalii și diplome de participare.

Minorii vor aduce declarația tip semnată de un părinte. Toți participanții vor aduce adeverință medicală apt efort fizic.

Orzanizatorii competiției se bazează pe sinceritatea dumneavoastră atunci când declarați experiența sportivului și greutatea celui înscris în competiție.

Informații la telefon 07 44 354593 -Adrian Mihai sau 0740 606659- Mircea Căluțiu. E- mail: mihai@kudokai.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA