Natiunea MMA

Gala GLORY 19 a fost reprogramata pentru luna februarie
08/12/2014
Este oficial, Glory 19 a fost reprogramata pentru luna februarie. Ieri, reprezentatii oficiali au anuntat decizia de a muta evenimentul in luna februarie, pentru a avea mai mult timp dedicat promovarii acestuia. Vesta vine dupa ce inca asteptam sa aflam locul unde GLORY 19 avea sa aiba loc.

“ Evident sunt dezamagit de faptul ca a trebuit sa mutam gala de pe data de 19 decembrie. Dar as fi fost si mai dezamagit daca dupa tot efortul depus in organizarea acestui eveniment nu ne-am fi ridicat la nivelul asteptarilor fanilor nostri”, a explicat J. Franklin, reprezentantul organizatiei.

„Conform planului pe 2015, vom lua o pauza in luna ianuarie si ne vom intoarce in februarie cu evenimentul GLORY 19. Campionul nostru mondial la categoria grea Rico Verhoeven are de infruntat un adversar dificil in persoana lui Errol Zimmerman, si exista sanse sa ii vedem la lucru pe Nieky Holzken si Raymond Daniels. Dupa ce vom reusi sa anuntam cardul complet pentru GLORY 19, va merita asteptarea.”

In saptamanile urmatoare vom avea mai multe informatii despre GLORY 19.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA