Natiunea MMA

Gala "Extreme Combat" a debutat cu succes pe 20 august in Baia Mare
22/08/2011Mare agitatie la intrarea in sala de sport a Scolii numarul 5 ieri, 20 august, in cadrul primei gale „Extreme Combat” desfasurata in Baia Mare. Un public tensionat, majoritar masculin, astepta inceperea spectacolului. Chiar daca meciurile au debutat cu intarziere, cei peste 200 de spectatori prezenti au asteptat rabdatori sa-i vada pe concurenti in ring. Prima editie a galei „Extreme Combat” a reunit 22 de concurenti din Cluj, Oradea, Satu Mare si Baia Mare. Scopul meciului a fost descoperirea si promovarea tinerelor talente, insa pe scena au urcat si nume cunoscute precum Bogdan Bota, Andrei Vlasin sau Zsolt Szabo. Imediat dupa ce primul meci a debutat, atmosfera in sala s-a incins, iar cei peste 200 de spectatori au inceput sa scandeze numele favoritilor.

„Scopul acestui eveniment este de a le da o sansa tinerilor sportivi sa evolueze, pentru ca in Baia Mare, din pacate, acest sport nu are o traditie indelungata. Acesta este un proiect ce porneste din Baia Mare, dar nu se opreste aici, urmatoarea destinatie unde va fi organizata gala este Oradea”, a declarat pentru eMaramures organizatorul galei, Lukkel Tamas.

Categoriile la care au concurat boxerii au fost cuprinse intre 67 si +100 de kilograme, iar regulile respectate in ring au fost cele de la meciurile de thai box si K1. Pentru concurenti, meciul a fost mai mult unul de palmares, avand in vedere ca cei care au castigat au primit doar niste medalii. Cu toate astea, cei prezenti in ring au marturisit ca s-au antrenat intens pentru a face fata adversarilor. 

„De o luna de zile ma pregatesc pentru meciul de astazi, fac doua antrenamente pe zi si trag tare. Sper ca meciul de astazi sa se termine inainte de limita”, a spus Zsolt Szabo inainte de meci. 

Meciurile au incins atmosfera inca din primele clipe, in special in jurul ringului, unde prietenii si sustinatorii concurentilor le dadeau acestora indicatii pretioase. La finalul fiecarui meci, infrantii s-au retras din ring, in timp ce castigatorii si-au primit cu mandrie medaliile. 

„Mic si slab, "ti se dau" toate conditiile sa pierzi, de aceea trebuie sa te aperi. Pentru un veteran, de 38 de ani, m-am mai descurcat un pic”, a spus cu umor Levente Laczko, dupa castigarea meciului.

Rezultatele finale ale galei sunt urmatoarele:

Levente Laczko l-a invins pe Atilla Varga – categoria 67 kg
Bartos Istvan-Barna l-a invins pe Ernest Iacob – categoria 77 kg
Paul Itean l-a invins pe Marian Bontos – categoria 67 kg
Tudor Buzea l-a invins pe  Cătălin Buse– categoria 75 kg
Csaba Borsan l-a invins pe Răzvan Buciuman -67 kg
Alice Ardelean a invinso pe Kinga Laczko – categoria 67 kg

Tabelul Principal

Zoltan Andras l-a invins pe Florin Zoicas -76 kg
Oleg Cebotari a terminat la egalitate cu Marius Munteanu -81 kg
Barnabas “The Ice Man” Szucs l-a invins pe Laszlo Kolik -75 kg
Sergiu Brebl-a invins pe Zsolt Szabo – categoria +100
Andrei “Deiu” Vlasin l-a invins pe  Bogdan “Micuţu” Bota– categoria +100

 

La final, baimarenii s-au declarat incantati de gala de box, avand in vedere ca in Baia Mare, astfel de manifestari sunt destul de rare. 

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA