Natiunea MMA

Gabriel Gonzaga,fost pretendent la centura de campion a categoriei grele, concediat de UFC
29/10/2010

Brain Knapp - www.sherdog.com

Infrangerile consecutive in fata lui Junior dos Santos si a castigatorului Sezonului 10 al "The Ultimate Fighter", Brendan Schaub, l-au lasat pe Gabriel Gonzaga pe dinafara actiunii, un simplu spectator la disputa din categoria grea a UFC.

Gonzaga, care a luptat pentru titlul suprem al UFC in august 2007, a fost concediat de promotia americana dupa infrangerea prin decizie unanima in fata lui Schaub la UFC 121 "Lesnar vs Velasquez" de sambata seara la Honda Center in Anaheim, California. Gabriel a confirmat chiar el insusi aceasta stare de fapt pe contul sau de Twitter.

Posesor al centurii negre in BJJ, Gonzaga a aparut in lumina reflectoarelor acum trei ani cand a reusit sa il faca KO intr-o maniera spectaculoasa pe fostul campion PRIDE Mirko Cro-Cop Filipovic, la UFC 70. Infrangeri categorice in fata lui Randy Couture si FAbricio Werdum au urmat insa dupa acea reusita, franand considerabil momentumul de care brazilianul nu a reusit sa profite.

Gonzaga nu a mai castigat o lupta de mai bine de un an, mai precis de la UFC 102 cand l-a oprit pe Chris Tuchscherer in chiar prima runda a confruntarii.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA