Natiunea MMA

GSP nu revine in UFC decat daca vor fi implementate reguli mai stricte in testarea anti-dopping
18/03/2014Presedintele UFC Dana White continua sa sustina ca unicul motiv pentru pauza luata de Georges St-Pierre este de natura personala. Mai mult decat atat, sustine ca politica antidopping nu are nimic de-a face cu decizia luata de acesta.

Luni, in cadrul “The MMA Hour”, St-Pierre a insistat ca este preocupat de substantele care imbunatatesc performantele. Acesta sustine ca le-a recomandat celor doi conducatori ai UFC-ului sa investeasca intr-un program mai performant de verificare a dopajelor. Pe de alta parte, White sustine ca nu s-a discutat despre asa ceva.

“Am spus si inainte de a discuta cu Dana si Lorenzo. O pot repeta oricand. Jur ca le-am spus. Jur pe mine si pe familia mea. Nu ma poate acuza nimeni ca nu am spus asta, deoarece am facuto public”, sustine St-Pierre.

Cum au reactionat cand le-ai dezvaluit preocuparea ta legata de epidemia PED? “Nu consider ca au fost surprinsi. ”, a fost raspunsul lui St-Pierre. “Lorenzo este o persoana buna. El intelege ca e adevarat. Consider ca problema nu e UFC-ul. Adevarata problema e sistemul. Nu exista conduita. Modalitatea de testare nu e OK. Daca esti prins ca folosesti steroizi, este pentru ca esti dezorganizat. E atat de usor sa trisezi, aproape ridicol. Poti spune ca nu e un test adevarat.”

St-Pierre a parasit UFC-ul in varful carierei sale, in urma victoriei la decizie asupra lui Hendricks din Noiembrie. Acesta, chiar daca isi va face ordine in viata, accepta sa intre din nou in cusca, doar daca UFC-ul va implementa niste norme mai riguroase de verificare a steroizilor, implicand eventual o terta parte in acest proces.

“Personal nu sunt interesat sa revin, daca lucrurile nu se vor schimba. Nu pot lupta in aceste conditii. Ce pot spune ca regret este ca puteam sa procedez altfel. Acest lucru ma deranja de mult timp, si pana acum nu am spus nimic. Am bani. Puteam plati pentru testul VADA cu mult inainte.”
Saptamana trecuta White a declarat ca stie cu siguranta ca St-Pierre se va intoarce. In acest caz, UFC-ul ar trebui sa isi puna la punct sistemul antidopping.

Intre timp, St-Pierre a urmarit cum Hendricks a capturat centura categoriei in cadrul UFC 171. A fost pentru prima data din Aprilie 2008, cand White a pus centura in jurul mijlocului altcuiva, si nu a lui St-Pierre.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA