Natiunea MMA

GLORY si DREAM promoveaza impreuna traditionala gala din Ajunul Anului Nou, la Tokyo
25/10/2012


Galele DREAM din Ajunul Anului Nou au fost o traditie de-a lungul timpului. Coplesita de problemele financiare prin care trece Fighting and Entertainment Group - compania mama - gala a fost in pericol de a nu mai avea loc in acest an. Se pare ca olandezii de la GLORY au decis sa intinda o mana de ajutor.

Conform declaratiilor oficialilor GLORY, detaliile noului parteneriat vor fi anuntate joi, in cadrul unei conferinte de presa in care urmeaza sa fie facut public si lista participantilor. Nu se stie insa daca acesta se extinde si dupa gala de la sfarsitul anului. Evenimentul se va desfasura la Saiatama SuperArena, pe 31 decembrie, si se va intitula "GSI presents DREAM 18 - Special NYE 2012" (GSI sunt initialele GLORY Sports International, compania mama a promotiei GLORY).

Dupa galele 1 si 2 deja intrate in istorie, si cu o gala 3, in Roma, unde vom vedea Final 8 al categoriei -70kg, GLORY mai are in calendar si gala cu numarul 4, un Heavyweight Grand Slam, pe 2 decembrie la Tokyo.

Conform traditiei galelor GLORY, dar si datorita faptului ca DREAM este eminamente o promotiei de MMA, e aproape sigur ca in spectacolul din Ajunul Anului Nou urmeaza sa putem vedea si lupte pe reguli de arte martiale mixte, alaturi de cele de kickbox la care GLORY exceleaza.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA