Natiunea MMA

GLORY pune capat colaborarii cu fostul campion Artem Levin
24/06/2016
Conform asteptarilor, probabil cea mai mare promotie de kickbox a lumii in acest moment renunta la serviciile luptatorului rus. Contractul dintre cele doua parti s-a incheiat iar GLORY a considerat de cuviinta sa nu opteze pentru o noua intelegere.

Practic, decizia celor de la GLORY survine comportamentului inadecvat al lui Levin la ultimul meci disputat. In cadrul GLORY 27 din 26 februarie 2016, de la Hoffman Estates, in timpul partidei cu Simon Marcus, The Lion Levin a parasit pur si simplu ringul, suparat ca arbitrul s-a dovedit prea permisiv cu adversarul sau.

Adevarul e ca, de-a lungul timpului, intalnirile dintre Levin si Marcus s-au lasat cu scantei. Cei doi s-au batut, prima oara, in martie 2013, la Lion Fight 9 de la Las Vegas, cand canadiano-jamaicanul a avut castig de cauza. In urmatoarea partida, prima dintre cei doi in GLORY, de la San Diego, din mai anul trecut, s-a consemnat egalitate. La revederea din Illinois, Marcus s-a impus datorita forfaitului lui Levin.

Rusul de 29 de ani (1,91 cm, 85 kg) era unul din starurile competitiilor GLORY. Capitanul nationalei de Muaythai, Levin are la activ 89 de victorii in intrecerile de kickbox (8 prin KO), suferind 10 infrangeri. Palmaresul sau in GLORY cuprinde 6 succese, o remiza si doua esecuri.

Din nefericire, dupa plecarea lui The Lion din GLORY, cei care vor avea cel mai mult de suferit sunt iubitorii kickboxului, care vor fi vaduviti de confruntarile dintre Levin, Marcus si Joe Schilling, cei mai buni trei luptatori din divizie.

Urmatorul eveniment organizat sub egida GLORY va avea loc in 22 iulie, la Norfolk, Virginia, iar pana la finele anului mai sunt programate gale la Las Vegas, California (in septembrie), Manchester (Anglia, octombrie), Denver, Colorado (noiembrie) si Amsterdam (Olanda, decembrie).

Vlad Amariei - www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA