Natiunea MMA

GLORY pierde contractul cu postul american de televiziune SpikeTV
28/10/2015Spike TV nu va mai difuza galele de kickbox profesionist puse in scena de GLORY.

Numeroase surse din mass-media de specialitate au confirmat recent zvonurile aparute de curand. Promotia si-a facut debutul in programele Spike cu gala GLORY 11, desfasurata la Chicago pe 12 octombrie 2013, in care Rico Verhoeven a castigat un turneu piramidal de patru luptatori in limitele categoriei grele.

Au urmat nu mai putin de 14 gale transmise de Spike, care au atins un apogeu de 659.000 de telespectatori in gala GLORY 13, care a avut ca Main Event lupta dintre Verhoeven si Peter Aerts.

Din pacate se pare ca audienta a fost intr-o continua scadere, ultima lor aparitie, gala Dynamite in colaborare cu Bellator MMA reusind sa trezeasca interesul a doar 283.000 de telespectatori, o cifra foarte mica pentru imensa piata americana.

Un semn al neintelegerilor contractuale dintre cele doua organizatii a fost deja destul de vizibil in ultima vreme, cand GLORY 25 a fost anuntata pentru 6 noiembrie in Milano, Italia, o locatie improprie pentru transmisiunea live in Statele Unite, din cauza diferentei de fus orar.

Se pare ca negocierile dintre cele doua parti nu au dus la nici un rezultat. Din pacate acest lucru va marca probabil retragerea GLORY de pe foarte lucrativa piata americana, si o oarecare "revenire la origini" cu evenimente in Europa, o locatie mai interesanta din punct de vedere al istoriei interesului publicului pentru kickbox, dar mai putin monteizabila din punct de vedere al incasarilor generate.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA