Natiunea MMA

GLORY isi poate face debutul pe Spike TV cu o superconfruntare intre doi luptatori de Top 10
03/07/2013Recent a fost anuntat ca Spike TV va difuza galele de kickboxing ale organizatiei GLORY. Debutul va fi in aceasta toamna. Aceasta veste este una foarte buna pentru fanii din lumea intreaga a acestui sport. Nu a fost usor pentru GLORY sa semneze un contract cu o televiziune de calibru, dar intr-un final au reusit.

Acestia au devenit un pion important in industria artelor martiale, avand cei mai importanti luptatori din acest sport in cadrul organizatiei. GLORY a pornit aproape de la zero, cu evenimente mult mai mici si fara sponsori sau televiziuni care sa ii sustina.

Toate acestea au fost facute in timp, investitorul Pierre Andurand stiind foarte bine acest lucru. Avandu-i pe cei de la SpikeTV alaturi, drumul va fi mai usor pentru cresterea profitabilitatii afaceri. Acelasi lucru l-a experimentat si Dana White alaturi de fratii Fertita cand au pus bazele UFC-ului. Apropiatii lui Andurand considera ca dezvoltarea UFC-ului este un bun exemplu legat de calea succesului a artelor martiale mixte. Acelasi traseu il urmareste si Andurand cu GLORY.

Este o vorba: “Ai o singura sansa pentru prima impresie”, iar aceasta sansa este primita din partea celor de la Spike TV. Diferenta dintre UFC si GLORY pe piata americana este lipsa deficitul de sportivi locali ai celor din urma. Luptatorii din Statele Unite nu se ridica la nivelul europenilor, cu atat mai putin la nivelul celor olandezi.

Ce are de facut GLORY pentru a face treaba sa mearga cu Spike TV? O foarte buna prima impresie. Sa aduca cei mai buni luptatori si sa ii combine in moduri inedite. Main eventul ar trebui sa fie lupta anului, si care ar fi mai potrivita decat cea intre numarul unu de la categoria grea Gokhan Saki si castigatorul turneului Tyrone Spong?

Surse din apropierea organizatiei sustin ca aceasta este cea mai evidenta lupta. Lupta anterioara intre cei doi a rezultat cu o victorie printr-un knockout a lui Gokhan Saki. De atunci, ambii luptatori au avut imbunatatiri semnificante. Spong si-a dezvoltat punctele forte pentru categoria grea si Saki i-a infrant pe aproape toti luptatorii care i-au stat in fata. O confruntare intre cei doi ar fi cu adevarat o buna prima impresie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA