Natiunea MMA

GLORY ii retrage titlul categoriei semi-grele lui Gokhan Saki
28/07/2015Intr-un interviu de presa recent, Chief Executive Officerul GLORY Jon Frank si-a aratat recunostinta fata de cei 95% dintre sportivii care au ramas alaturi de ei in perioada mai dificila din punct de vedere financiar pe care o traverseaza acum organizatia sa. Din pacate, se pare ca in ceilalti 5% se incadreaza si campionul categoriei semi-grele Gokhan Saki. El a castigat centura intr-o lupta cu Tyrone Spong in care surinamezul si-a fracturat destul de urat tibia. Dar se pare ca Gokhan, un om care face cu succes fata atat la semi-grea cat si la grea nu e dispus sa accepte o plata mai mica.

Saki nu a concurat pentru GLORY din aprilie 2014, la evenimentul cu numarul 14, alegand sa urce in ringul GFC din Emiratele Arabe Unite in luna aprilie a acestui an, unde l-a depasit relativ usor pe sportivul roman Sebastian Ciobanu. Atunci au aparut zvonurile ca el nu e multumit de relatia cu GLORY si ca nu va reveni in galele lor pana cand cererile lui nu vor fi satisfacute. Inca de atunci GLORY a continuat sa negocieze cu el si nu i-au retras centura de campion in ciuda inactivitatii sale.

Se pare insa ca acum paharul lui Saki s-a umplut. In urma negocierilor cu echipa sa pentru o aparitie in recent anuntata gala Dynamite pe care GLORY o va pune in scena in colaborare cu promotia de MMA Bellator din America, cand luptatorul turc trebuia sa isi apere pentru prima data centura de campion, cele doua parti nu au ajuns la o intelegere iar GLORY s-a vazut fortata sa ii retraga - cel putin temporar - centura de campion.

Divizia semi-grea a GLORY este una dintre cele mai incarcate cu sportivi de top, iar un nou "razboi mondial" intre Danyo Ilunga si Saulo Cavalari ar putea fi cel mai bun candidat pentru a desemna noul campion la aceasta categoriei de greutate.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA