Natiunea MMA

GLORY face publice mai multe detalii despre gala cu numarul 9, din New York
23/04/2013

 
 
Dupa cum se stie, GLORY 9 NYC va avea loc in 22 Iunie din Hammerstein Ballroom din New York City, si va fi conceputa in jurul unui turneu intr-o singura noapte de la categoria grea. Olandezii de la GLORY Sports International a facut publice mai multe detalii legate de eveniment, incluzand cativa dintre participantii din turneului.

“Pregatiti pentru acest eveniment pana acum sunt Brian Collette (19-1, 16 KO) din Norfolk, Danyo Ilunga (51-4, 41 KO) din Germania, Filip Verlinden (40-9-1, 16 KO) din Belgia, Peter Aerts (75-20-2, 34 KO) din Tunisia.” au declarat initial oficialii organizatiei.

Organizatia olandeze reuseste in cele din urma sa alcatuiasca o lista interesanta de sportivi  americani care urmeaza sa concureze in ringul din New York:

Dustin Jacoby

Eddie Walker

Randy Blake

Brian Collette

Casey Greene

Brett Hlavacek

Paul Marfort

Francois Ambang

Posterul facut public de catre cei de la GLORY ii prezinta ca participanti si pe alti sportivi de top, printre care Errol Zimmerman, Rico Verhoeven, Jonatha Diniz, Danyo Ylunga si Mourad Bouzidi.

Biletele sunt in vanzare pe Ticketmaster.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA