Natiunea MMA

GLORY anuntat ordinea primilor 8 favoriti la gala din Tokyo: Ghita e doar pe locul trei
18/11/2012Organizatia olandeza GLORY a facut publica lista primilor opt faviriti la castigarea Grand Slam-ului care se va desfasura la Saiatama Super Arena, in Tokyo pe 31 decembrie.

Fiecare dintre acesti opt luptatori va primi in prima runda, prin tragere la sorti, un adversar neclasificat in Top 8. Motivul acestui sistem este dorinta organizatorilor de a asigura o piramida echilibrata pe toate laturile, in care favoritii nu se pot intalni chiar din prima etapa de lupta.
 
Pe locul 1 este, asa cum era de asteptat, Semmy Schilt, unul dintre cei mai titrati si mai dominanti luptatori din istoria kickboxului profesionist. El vine dupa o victorie prin TKO in fata lui Errol Zimmerman, in care a castigat si Titlul Mondial al Greilor GLORY.

Pe doi este clasat Gokhan Saki, o pozitie asigurata de recenta sa victorie in fata lui Mourad Bouzidi si de prestatia anterioara buna in fata celui clasat pe urmatorul loc.

Locul trei in lista favoritilor este ocupat de favoritul nostru, Daniel Ghita. Recent contractat de GLORY, Daniel este vazut de multa lume drept numarul 2 in lume si probabil cea mai mare amenintare la suprematia lui Schilt, iar pozitia sa pe locul trei este probabil motivata de faptul ca va fi prima gala sub bannerul GLORY la care participa sportivul nostru.

O alta surpriza este pozitionarea lui Remy Bonjaski pe locul 4 in acest top. Desi multiplu campion mondial K-1, Remy a stat deoparte multa vreme de galele kickboxului profesionist, iar victoria sa in fata lui Anderson "Braddock" Silva din gala GLORY 3 nu a fost nici pe departea cea mai convingatoare prestatie a sa.

Pe locurile urmatoare se situeaza, in ordine, Peter Aerts, Errol Zimmerman, Anderson "Braddock" Silva si Sergei Kharitonov.

GLORY a anuntat ca Brice GUidon, Rico Verhoeven, Filip Verlinden, Fabiano Aoki, Igor Jurkovic, Jamal Ben Saddick, Raomaru si alti sportivi urmeaza sa ia parte la gala din 31 decembrie.

Tragerea la sorti a luptelor finale va avea loc pe 20 noiembrie.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA