Natiunea MMA

GLORY a semnat contractul cu CBS Sports Network si va fi difuzat in America
18/04/2013MMA Fighting a facut publica stirea ca organizatia de kickbox GLORY a semnat un contract pentru mai multe evenimente cu cei de la CBS Sports Network. Doua evenimente puse in secena de promotia olandeza vor fi difuzate incepand cu data de 21 Aprilie.

“GLORY 7 Milan, avand cap de afis lupta intre Giorgio Petrosyan vs. Hafid El Boustati se va difuza duminica 21 Aprilie la ora 1:00 a.m”

CBS Sports Network va difuza de asemenea si GLORY 8 din Tokyo pe data de 5 Mai, care va fi un turneu de la categoria pana ce va avea loc intr-o singura seara.

Faptul ca GLORY a semnat contractul continua trendul retelelor american de a isi manifesta interesul fata de lumea kickboxului profesionist. Spike TV a semnat cu K-1 pentru a umple golul celor de la UFC, dar lipsa persoanelor interesate au facut ca acest contract sa nici nu inceapa. Va fi interesant de vazut cum se vor descurca cei de la GLORY, si cata rabdare vor avea cei de la CBS Sports Network daca nu vor face ratinguri impresionante in primele 2 evenimente. Data si ora primei difuzari GLORY nu sunt chiar foarte bune pentru un rating ridicat, dar vom vedea cat se vor agita cei de la CBS Sports Network pentru promovare.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA