Natiunea MMA

GLORY 70kg Final 8, pe 3 noiembrie, in Roma
16/07/2012

GLORY a facut publica in cele din urma data si locatia oficiala a galei Final 8 de la divizia 70kg. Sala PalaLottomatico din Roma, locul unde Muhammad Ali a castigat medalia de aur in proba de box de la Olimpiada, cu o capacitate totala de 11200 de locuri va fi gazda acestui eveniment in data de 3 noiembrie.

Atractia principala a acestui eveniment va fi fara indoiala aparitia in ring a ultimului campion al K-1 MAX, Giorgio Petrosyan. Alaturi de el vor mai putea fi urmariti la lucru si alti sportivi de top ai kickboxului profesionist mondial ca Albert Kraus sau Robin van Roosmalen. Sportivii care vor urca in ring in acea seara isi vor disputa marele premiu de 300.000 de dolari.

"GLORY kickboxing e o combinatie de Arta si Razboi, reprezentarea cea mai inalta a luptei in stand-up, iar Roman, cu bogata sa istorie si legendara traditie in arte martiale e locatia perfecta pentru turneul Final 8" a declarat Marcus Luer, Managing Director al GLORY Sports International.

Lista complete a sportivilor care lupta in Turneul Final 8 ii mai cuprinde pe americanul Ky Hollenbeck, englezul Tim Thomas, asiaticul Davit Kiria si suedezul Sanny Dahlbeck.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA